Ποιοι είμαστε:
 
 
Ο δικτυακός τόπος τον οποίο επισκεφτήκατε είναι ένας οδηγός για την περιοχή της Καρδίτσας. Ειναι ιδιοκτησία της εταιρίας COMPUTER CENTER - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ / U-shop / που εδρεύει στην Καρδίτσα στην οδό Πλαστήρα 7.Φτιάξαμε αυτό το site για να παρουσιάσουμε στην Ελλάδα (κυρίως) αλλά και παγκόσμια (τελευταία) αυτόν τον τόπο με τους κατοίκους του όπως ακριβώς είναι. Με τα καλά και τα άσχημά του. Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι ιστοσελίδες του δικτυακού τόπου τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και δημιουργήθηκαν σύμφωνα με τα πρότυπα του Ελληνικού, του Ευρωπαϊκού και του Διεθνούς δικαίου. Δεν υπάρχει υλικό που είναι αντίθετο με το ποινικό δίκαιο, υλικό που μπορεί να βλάψει τα χρηστά ήθη, την τιμή, την υπόληψη και το ήθος τρίτου ατόμου καθώς και υλικό που μπορεί να προκαλέσει αθέμιτο ανταγωνισμό. Επίσης δεν υπάρχει κανένα λογισμικό που συλλέγει προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών (όπως για παράδειγμα η καταγραφή της IP διεύθυνσης), ούτε λογισμικό που μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας όπως adawares, spywares κλπ. Ενδεχομένως να λάβετε από site μας κάποια Cookies (είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον δίσκο σας καθώς κάνετε περιήγηση στο internet για να σας "θυμούνται" οι ιστοσελίδες που επισκεφτήκατε, αλλά δεν στέλνουν πληροφορίες για τον υπολογιστή σας) όμως ουδέποτε ζητήσαμε, ούτε θα ζητήσουμε πληροφορίες απ' αυτά. Εξ' άλλου, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε να μη δέχεται cookies, ή να τα διαγράφετε όποτε θέλετε.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ο δικτυακός τόπος να λειτουργεί άψογα από τεχνολογικής άποψης όπως επίσης και οι πληροφορίες που παρέχουμε να είναι στο μέγιστο βαθμό ακριβείς. Επίσης προσπαθούμε να τον εμπλουτίζουμε συνεχώς με όλο και περισσότερες πληροφορίες που συλλέγουμε προσεκτικά από επίσημα έγγραφα και οδηγούς που εκδίδουν κατά καιρούς οι τοπικές Αυτοδιοικητικές Αρχές, από βιβλία καταξιωμένων συγγραφέων και από τον τοπικό τύπο. Γι' αυτό εξάλλου στο τέλος κάθε κειμένου αναγράφουμε (όπου υπάρχει) και την πηγή. Στην προσπάθειά μας να βοηθήσουμε τον επισκέπτη του site που ενδιαφέρεται για την Καρδίτσα, παρουσιάζουμε σε κάποιες ιστοσελίδες στοιχεία που παίρνουμε από τρίτους που ενδιαφέρονται κι αυτοί να προβάλλουν την περιοχή μας (αλλά και τον εαυτό τους). Για την ορθότητα αυτών των πληροφοριών πρέπει να ξέρετε ότι δεν ευθυνόμαστε στο παραμικρό.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ
Οι ιστοσελίδες μας περιλαμβάνουν παραπομπές σε δικτυακούς τόπους τους οποίους ούτε δημιουργήσαμε, ούτε επιβλέπουμε ούτε διαχειριζόμαστε. Φυσικά κάθε δικτυακός τόπος στον οποίο παραπέμπουν κάποιες ιστοσελίδες μας, πρώτα ελέγχεται και αν βρεθεί καθ' όλα νόμιμος, τότε και μόνο τότε συμπεριλαμβάνεται στις παραπομές μας. Όμως να ξέρετε ότι δεν ευθυνόματε σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα των πληροφοριών αυτών των δικτυακών τόπων, για τυχόν αλλαγές που θα γίνουν, ούτε για τη λειτουργία τους. Επίσης δεν πρέπει να θεωρείτε ότι αποδεχόμαστε το περιεχόμενό τους, ούτε ότι συνδεόμαστε μ' αυτούς με οποιοδήποτε άλλο τρόπο πέραν της απλής παραπομπής. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί κατά την επίσκεψή σας σε δικτυακούς τόπους που προβάλλονται μέσα από τις ιστοσελίδες μας, οφείλετε να απευθυνθείτε απευθείας σ' αυτούς και μόνο.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
Πιστεύουμε ότι η πληροφορία και η γνώση δεν είναι κτήμα κανενός και πρέπει να μοιράζονται. Όμως πολλά κείμενα και εικόνες του site είναι ιδιοκτησία των συγγραφέων τους και δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντιλήψεις με εμάς. Γι' αυτό, αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που περιλαμβάνονται στις ιστοσελίδες μας θα σας παρακαλούσαμε να είναι αυτούσιες κι όχι παραποιημένες και να μην είναι για εμπορικούς σκοπούς. Τέλος σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας και να μας γνωστοποιήσετε τις προθέσεις σας. Αυτά... και ελπίζουμε να σας φανούμε χρήσιμοι και όλα να εξελιχθούν υπέρ του δέοντος με την τεχνολογία που διαχειριζόμαστε όλοι μας... Για οποιαδήποτε επικοινωνία τα τηλέφωνά μας είναι 24410 75344 & 24410 71568 και το Fax 24410 72344.